PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIE W RAMACH SZWAJCARSKIEGO
PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH
THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION
 
 
 
 
 
     
  • Nad Wisłą w okolicach Nowego, fot. Halina E. Sadecka
    Nad Wisłą w okolicach Nowego, fot. Halina E. Sadecka
  • Wąwóz w okolicach Zagród, fot. Halina E. Sadecka
    Wąwóz w okolicach Zagród, fot. Halina E. Sadecka
  • Widok z Gór Pieprzowych w okolicach Sandomierza, fot. Halina E. Sadecka
    Widok z Gór Pieprzowych w okolicach Sandomierza, fot. Halina E. Sadecka
  • Jesienny zachód słońca w okolicach Piórkowa, fot. A. Kozicki
    Jesienny zachód słońca w okolicach Piórkowa, fot. A. Kozicki
  • W okolicach Kleczanowa, fot. Halina E. Sadecka
    W okolicach Kleczanowa, fot. Halina E. Sadecka
Jesteś tutaj: Strona głowna
Aktualności
 
 
Artykuły:
 
 

Zapraszamy do składania ofert w odpowiedzi na zapytanie ofertowe nr 80/SPPW/2017 w sprawie dostawy fabrycznie nowego pasteryzatora przepływowego dla potrzeb Inkubatora kuchennego/przetwórczego, który powstaje w Dwikozach w ramach programu "Góry Świętokrzyskie naszą przyszłością".

Data dodania: wtorek, 31 stycznia 2017r.

Zapraszamy do składania ofert w odpowiedzi na zapytanie ofertowe nr 79/SPPW/2017 w sprawie dostawy fabrycznie nowej obieraczki do jabłek dla potrzeb Inkubatora kuchennego/przetwórczego, który powstaje w Dwikozach w ramach programu "Góry Świętokrzyskie naszą przyszłością".

Data dodania: wtorek, 31 stycznia 2017r.

Zapraszamy do składania ofert w odpowiedzi na zapytanie ofertowe nr 78/SPPW/2017 w sprawie dostawy fabrycznie nowych garnków do pasteryzacji dla potrzeb Inkubatora kuchennego/przetwórczego, który powstaje w Dwikozach w ramach programu "Góry Świętokrzyskie naszą przyszłością".

Uwaga! opis przedmiotu zamówienia w zapytaniu ofertowym nr 78/SPPW/2017 na dostawę fabrycznie nowych garnków do pasteryzacji uległ zmianie. Nowa wersja zapytania ofertowego dostępna jest tutaj.

Data dodania: wtorek, 31 stycznia 2017r.

Zapraszamy do składania ofert w odpowiedzi na zapytanie ofertowe nr 77/SPPW/2017 w sprawie dostawy fabrycznie nowej drylownicy dla potrzeb Inkubatora kuchennego/przetwórczego, który powstaje w Dwikozach w ramach programu "Góry Świętokrzyskie naszą przyszłością".

Data dodania: wtorek, 31 stycznia 2017r.

W piątek 9 grudnia 2016 r. z udziałem ponad 250 osób odbyła się konferencja podsumowująca osiągnięcia programu Góry Świętokrzyskie naszą przyszłością. Wśród ważnych gości  znaleźli się: Guido Beltrani, Dyrektor Szwajcarsko-Polskiego Programu Współpracy przy Ambasadzie Szwajcarii w Warszawie oraz Dominika Wieczorek, jego zastępca, Kazimierz Kotowski, poseł na Sejm RP, Małgorzata Zalewska Zastępca Dyrektora Departamentu Programów Pomocowych Ministerstwa oraz Tomasz Kołodziej opiekun projektu ze strony Departamentu, Ewa Wnukowska – Dyrektor Departamentu Programów Europejskich, Centrum Projektów Polska Cyfrowa oraz Joanna Perkowska, opiekun z projektu ze strony Departamentu, przedstawiciele samorządów, instytucji kultury, organizacji pozarządowych oraz beneficjenci programu ‘Góry Świętokrzyskie naszą przyszłością”.

Data dodania: poniedziałek, 12 grudnia 2016r.

Z udziałem wielu gości w dniu 8 grudnia 2016 r. dokonaliśmy uroczystego otwarcia inkubatora przetwórczego/kuchennego w Dwikozach, ostatniego dużego zadania realizowanego w ramach programu „Góry Świętokrzyskie naszą przyszłością”. 

Data dodania: poniedziałek, 12 grudnia 2016r.

Województwo ŚwiętokrzyskieOśrodek Promowania i Wspierania Przedsiębiorczości Rolnej w Sandomierzu zapraszają  na konferencję pn. Podsumowanie działalności programu KIK/08 „Góry Świętokrzyskie naszą przyszłością“ realizowanego przez Ośrodek Promowania i Wspierania Przedsiębiorczości Rolnej w Sandomierzu w partnerstwie z Województwem Świętokrzyskim i Gminą Dwikozy w ramach Szwajcarsko – Polskiego Programu Współpracy, która odbędzie się w Kielcach w dniu 09.12.2016 r. w BEST WESTERN GRAND HOTEL.

Data dodania: wtorek, 6 grudnia 2016r.

Uprzejmie informujemy, że termin składania ofert dotyczący zapytania ofertowego nr 76/SPPW/2016 z dnia 8 listopada 2016 r w sprawie dostawy fabrycznie nowego sprzętu kuchennego i naczyń  dla potrzeb Inkubatora kuchennego/przetwórczego, który powstaje w Dwikozach w ramach programu "Góry Świętokrzyskie naszą przyszłością" zostaje przedłużony do dnia 28 listopada 2016 r.

Data dodania: piątek, 18 listopada 2016r.

Logo Dobre Produkty Lokalne Sandomierz

Serdecznie zapraszamy na bezpłatne szkolenia organizowane w ramach projektu Centrum Produktu Lokalnego, które  odbędą się w siedzibie Ośrodka Promowania i Wspierania Przedsiębiorczości Rolnej: Sandomierz, Hotel Basztowy przy pl. Ks. J. Poniatowskiego 2, sala Bordowa w dniach:

- 29.11.2016 r. - z zakresu „Przetwórstwo owoców i warzyw – technologia produkcji we własnym gospodarstwie lub małym zakładzie przetwórczym”
- 30.11.2016 r. –
z zakresu „Systemy jakości, wybrane programy wyróżniania oraz znakowania produktów spożywczych dobrej jakości i znanego pochodzenia”.

Data dodania: wtorek, 15 listopada 2016r.




   
 
copyrights @ 2013 - 2018
Ośrodek Promowania i Wspierania Przedsiębiorczości Rolnej - Sandomierz
www.opiwpr.org.pl