PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIE W RAMACH SZWAJCARSKIEGO
PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH
THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION
 
 
 
 
 
     
  • Widok z Gór Pieprzowych w okolicach Sandomierza, fot. Halina E. Sadecka
    Widok z Gór Pieprzowych w okolicach Sandomierza, fot. Halina E. Sadecka
  • Ciosowa Góra,Pasmo Tumlińskie, fot. A. Kozicki
    Ciosowa Góra,Pasmo Tumlińskie, fot. A. Kozicki
  • Pasmo Bielińskie zimą, fot. A. Kozicki
    Pasmo Bielińskie zimą, fot. A. Kozicki
  • Nad Wisłą w okolicach Nowego, fot. Halina E. Sadecka
    Nad Wisłą w okolicach Nowego, fot. Halina E. Sadecka
  • Jesienny zachód słońca w okolicach Piórkowa, fot. A. Kozicki
    Jesienny zachód słońca w okolicach Piórkowa, fot. A. Kozicki
Aktualności
 
 
Artykuły:
 
 

Zapraszamy organizacje pozarządowe oraz jednostki sektora finansów publicznych oraz partnerstwa tych podmiotów do składania wniosków na utworzenie i uruchomienie inkubatora przetwórczego/kuchennego. Wnioski o dofinansowanie można składać w terminie od 1 listopada do 31 grudnia 2014 r.

Data dodania: wtorek, 28 października 2014r.

Uprzejmie informujemy, że termin naboru wniosków na utworzenie i uruchomienie inkubatora przetwórczego/kuchennego został przedłużony.  Wnioski można składać do 30 stycznia 2015 r. Dokumentacja konkursowa nie została zmieniona i znajduje się w zakładce „Inkubatory przetwórcze”.

Data dodania: poniedziałek, 22 grudnia 2014r.

Lista rankingowa wniosków rekomendowanych do dofinansowania:

Nr wniosku

Wnioskodawca

Średnia ocen

Przyznana kwota dofinansowania

1/I/2014/IP

Centrum Tradycji, Turystyki i kultury Gór Świętokrzyskich w Bielinach

ul. Partyzantów 3; 26-004 Bieliny

www.osadasredniowieczna.eu

80 pkt

400.000 zł

Data dodania: środa, 5 sierpnia 2015r.

Zapraszamy do składania wniosków na utworzenie i uruchomienie inkubatora przetwórczego/kuchennego. Uruchomienie inkubatora umożliwi rolnikom przetwarzanie produkowanych owoców, warzyw lub pozyskanego runa leśnego w warunkach spełniających wymogi sanitarno-higieniczne. Wnioski można składać w terminie od 20 marca do 30 kwietnia 2014 r.

Informacje o projekcie i dokumenty do pobrania tutaj.

Data dodania: środa, 19 marca 2014r.

Zapraszamy do składania ofert w odpowiedzi na zapytanie ofertowe nr 59/SPPW/2016 w sprawie realizacji usługi polegającej na przeprowadzeniu cyklu szkoleń z zakresu uwarunkowań i technologii przetwórstwa owoców i warzyw w małym zakładzie przetwórczym lub we własnym gospodarstwie rolnym, zagadnień sprzedaży bezpośredniej oraz jakości i znaczenia żywności lokalnej, i opracowaniu programu oraz materiałów szkoleniowych dla uczestników szkoleń w ramach Centrum Produktu Lokalnego (CPL) programu „Góry Świętokrzyskie naszą przyszłością”.

Do pobrania:

Data dodania: wtorek, 22 marca 2016r.




   
 
copyrights @ 2013 - 2018
Ośrodek Promowania i Wspierania Przedsiębiorczości Rolnej - Sandomierz
www.opiwpr.org.pl